El regidor d’Esports, Pere Barber, ha informat de la finalització de les obres del Carrer de Pilota. La renovació va començar al mes de novembre amb la finalitat de millorar les instal·lacions i este cap de setmana es posarà en funcionament el Carrer amb una partida amistosa entre el Club de Pilota d’Altea i el de Polop a les 16:00 hores.

Pere Barber, ha recordat les millores què s’han portat a terme, “com el canvi de paviment per altre antilliscant que permet jugar a pilota encara que hi haja humitat, com ocorre a la Ciutat Esportiva d’Altea, donada la seua ubicació. També hem renovat i ampliat la il·luminació i hem fet la paret de rebot al fons del carrer amb una alçada de més de cinc metres de formigó i metall per resistir els temporals”.

L’edil de l’àrea ha destacat la immediatesa en que s’ha realitzat la rehabilitació del Carrer de Pilota, que “ha conclòs en menys de dos mesos i s’ha adequat a les necessitats actuals que teníem”.

“L’execució ha comptat amb un pressupost de 83.000€ i des de la Regidoria seguirem treballant per la millora de les instal·lacions. Es demanarà la mateixa subvenció de nou per a este 2020, encara que la possibilitat d’aconseguir-la dos anys seguits es difícil, ho seguirem intentant per a acabar d’adequar el Carrer”, ha comentat el responsable municipal d’Esports.

“L’objectiu de l’Ajuntament i de la Regidoria d’Esports, conjuntament amb el Club de Pilota, és posar en valor este esport”, ha conclòs l’edil, qui ha animat a la participació dels xiquets i xiquetes interessats per tornar a recuperar i fomentar la pilota valenciana.