La presentació de la nova campanya serà el dilluns, 16 de setembre, a les 12 hores a la Casa de Cultura.

Altea enceta una nova campanya de pressupostos participatius. La regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, ha anunciat que el dilluns, 16 de setembre, a les 12 hores, la Casa de Cultura acollirà la presentació d’esta nova edició dels pressupostos participatius.

A més d’això, des de la regidoria es presentaran les propostes presentades per la ciutadania a l’anterior campanya i que s’han realitzat tan per part d’esta regidoria, com les que s’han assolit per part d’altres àrees municipals.

Maria Antonia Laviós ha animat a alteans i alteanes ‘’a assistir a esta presentació, així com a presentar les seues pròpies propostes i fer entre totes i tots l’Altea que imaginem i que volem’’.