El pròxim 30 d’agost es celebrarà la gala de clausura dels Cursets d’Estiu a la Ciutat Esportiva d’Altea. El regidor d’Esports, Pere Barber, ha explicat que la jornada “començarà a partir de les 18.00 h amb diverses activitats com futbol, bàsquet, handbol, escacs, entre altres i continuarà amb una actuació de gimnàstica rítmica. L’esdeveniment acabarà amb l’entrega de les medalles a tots els participants dels Cursets d’Estiu”.

Enguany han participat més de 600 xiquets i xiquetes d’Altea i d’altres municipis d’Espanya així com de diversos països europeus. L’edil d’Esports ha explicat que, “aquest any tornaran a integrar als participants del Campus d’Estiu, que es duu a terme en els mesos de juliol i agost, en aquesta clausura”.

Pere Barber ha convidat a la ciutadania i visitants a participar en la jornada de clausura per posar punt final a aquesta edició dels Cursets d’Estiu.