El passat dijous, 18 de juliol, va tenir lloc la quarta reunió del Consell de Participació Ciutadana en la que es va mostrar la redacció del projecte de la millora del Camí de l’Algar, enfront del poliesportiu, projecte guanyador de l’última convocatòria d’Altea Participa, la campanya de pressupostos participatius engegada per esta mateixa regidoria.

El redactor del projecte, Fernando Riera Santonja, va ser l’encarregat de mostrar el projecte i d’atendre les millores i consultes que van fer els membres del Consell. La regidora de Participació, Maria Antonia Laviós, va comentar que aquestes millores i demandes es tindran en compte i s’afegiran al projecte. Al mateix temps, agraïa l’assistència de la persona que va presentar esta proposta mitjançant la web alteaparticipa.es.

Durant la reunió també es va informar que la nova campanya de pressupostos participatius s’iniciarà a setembre i por part de Laviós es sol•licitava als membres del Consell, tant de les associacions com de partits polítics, que li donaren la màxima difusió possible.

El Consell de Participació Ciutadana finalitzava amb l’explicació, per part de la regidora, dels projectes que ja s’havien portat a terme i que responien a demandes de la pròpia ciutadania que havien fet arribar a l’anterior campanya de pressupostos participatius com ara el canvi dels contenidors de l’Avinguda de La Nucia, la millora dels parcs infantils, l’adequació del camí de la Serra Bèrnia, activitats d’oci juvenil o l’adequació de la Casa de l’Aigua i que han estat executades per les diferents regidories de l’Ajuntament d’Altea.