L’Ajuntament d’Altea iniciava el passat mes de maig la construcció d’un parc infantil situat en els voltants del c/La Trompa (junt a la N-332), que comptarà amb una superfície d’uns 400 m2.

La infraestructura serà parcialment de formigó imprès i la resta de paviment elastomèric, coincidint amb les àrees de seguretat dels jocs; a més de disposar de tanca perimetral, fabricada amb fusta, per evitar la fuga incontrolada o l’accés de mascotes.

El recinte, descrit anteriorment, albergarà jocs com ara una engrunsadora doble i inclusiva; un balancí doble; dos molls simples amb forma de vehicle; una taula de Ping-Pong; una taula amb un joc serigrafiat; una cistella de bàsquet amb doble cistella en el tauler, per practicar l’estil lliure i dues taules de pícnic a la zona de control, fonamentada per a la posterior instal·lació d’una pèrgola que dote d’ombra aquest espai.

En este nou parc s’han invertit vora 40.300€ i l’obra estarà acabada en les properes setmanes, dotant a esta zona d’una infraestructura que fins ara no tenia.