La Candidatura compta amb 21 persones més quatre suplents entre les quals destaca una important presència de gent jove

Jaume Llinares encapçala la llista de Compromís per Altea per a les eleccions locals que tindran lloc el diumenge 26 de Maig.

Estarà acompanyat per 20 persones més, una llista que recull el repte de continuar amb el bon treball realitzat durant els últims quatre anys.

L’actual Alcalde d’Altea i candidat a reelecció, Jaume Llinares, afirmava que “som conscients de la importància que tenen aquestes eleccions, ens juguem el futur del nostre poble. Per això presentem una candidatura de persones preparades, honestes i conscients del gran treball que han de realitzar per Altea”.

A més afegia que “hi ha molt de treball realitzat en aquesta etapa i també importants projectes iniciats i que queden pendents d’acabar en la pròxima legislatura. En 4 anys hem afrontat tots els grans problemes que Altea tenia arracades des de feia dècades, hem canviat la situació econòmica de l’Ajuntament i ara podem afrontar amb tranquil·litat tots aquests projectes. L’objectiu és continuar en la mateixa línia de treball que estem realitzant, amb sensatesa i visió de futur. Continuarem posant a les persones per damunt de tot, fent polítiques valentes i sempre pensant en el bé comú i el benefici de la ciutadania”.

Per a acabar Jaume Llinares assegurava que “tenim molts reptes per davant, però també idees, il·lusió i força per a continuar avançant”.

Per a Compromís es presenta l’oportunitat de continuar governant Altea, amb possibilitats d’augmentar els 6 regidors que té actualment. Per a això han preparat una llista amb gent jove, que combina la imprescindible renovació, amb la necessària experiència. Amb ella pretenen continuar sent el motor del progrés.

Aquestes són les 21 persones que ho faran possible:

 1. Jaume Llinares
 2. Diego Zaragozí
 3. Mari Laviós
 4. Rafa Mompó
 5. Aurora Serrat
 6. Jose Orozco
 7. Xelo González
 8. Pere Barber
 9. Pepa Pérez
 10. Germán Manjón
 11. Pepa Giner
 12. Adrià Valls
 13. Renate Noware
 14. Toni Fuster
 15. Marga Miras
 16. Antonio Pérez
 17. Ruben Darío
 18. Bea González
 19. Toni Ripoll
 20. Imma Orozco
 21. Pere Lloret

Suplents:

 • Pepa Narbó
 • Baltasar Ripoll
 • Maria Pérez
 • Mar Saval

 

Que el canvi no pare.