Centenars de persones van omplir la Plaça de l’Aigua en la presentació de la Candidatura de Compromís

El passat diumenge es celebrava a la Plaça de l’Aigua la presentació de la Candidatura de Compromís per Altea per a les properes eleccions locals que tindran lloc el proper 26 de maig.

Davant d’una plaça plena es van presentar les 21 persones que formaran part de la llista de la formació alteana, presentades una a una pels també candidats Imma Orozco i Pere Lloret, actuals regidors de la formació a l’Ajuntament.

Jaume Llinares, actual Alcalde d’Altea i candidat, va tindre paraules per als seus actuals companys, tant els qui han decidit continuar com els qui han decidit donar un pas al costat. Llinares també va dedicar unes paraules a tota la gent de la llista, animant-los a donar el 100% per a fer d’este un projecte guanyador. Finalment Jaume Llinares es va dirigir al públic assistent per agrair-los el seu recolzament en este acte.

A la presentació també va assistir Àgueda Micó, co-portaveu de Compormís, qui va fer un xicotet parlament a l’inici d’este acte.