Jaume Llinares | Estem ja dins de període electoral, els partits que ens acompanyaran en aquesta carrera ja fa temps que estan immersos en notes de premsa falses, presentacions per a la família i amics, cafés sense tertulians, comissions que no serveixen per a res més que la foto, programes que mai han sigut executats però que ara prometen realitzar i sobretot el seu punt fort: crítiques i mentides diàriament.

Podríem estar desmentint notes de premsa però estem treballant.
Podríem estar fent campanya, però estem treballant.
Compromís ha decidit treballar fins a l’últim dia de legislatura per a aconseguir acabar o deixar tancats molts projectes en els quins tot el Govern actual ha invertit molt de temps i esforç. Cadascun d’ells es mereix una nota de premsa però no tenim temps per a això.

Comencem:

1 – Ara mateix estem acabant la millora de carrers més ambiciosa que s’ha fet a Altea durant les últimes dècades, mai s’ha treballat en conjunt l’accessibilitat, instal·lacions, voreres, senyalització, aparcaments, asfaltat…. Deixarem uns carrers en bastant millors condicions que les hem heretades. Portàvem 2 anys esperant aquesta ajuda i ara per fi ha arribat.

2 – Hem recuperat per al poble els locals dels baixos del Mercat en el Passatge Llaurador i hem començat les obres per al trasllat del Jutjat de pau, en unes setmanes estaran acabades i Altea tindrà amb una inversió mínima un Jutjat en condicions.

3 – Continuem treballant per a asfaltar i millorar l’aparcament del Pontet, és molt important comptar amb aparcaments suficients i en condicions, no serà fàcil, però l’aconseguirem i això no impedirà que posem tot el nostre esforç a portar avant en els pròxims anys el desenvolupament urbanístic del Pontet.

4 – Fa més d’un any que han començat les obres de l’Hotel ZEM d’Altea Hills. Signarem un conveni amb ells per al foment i la creació de llocs de treball amb la contractació de més de 200 persones.

5 – Millora i asfaltat de la Costanera Blanca. Quasi 2 anys de treball, també a l’espera d’una subvenció, però en unes setmanes començarem les obres. Per fi podrem pujar sense perill a la Serra i gaudir del nostre entorn natural.

6 – Tramitar i eixir a exposició pública. Acabar el Pla General d’Altea. Molt al contrari del que el PP predica, ens ha costat 4 anys corregir les manques i deficiències de la seua proposta de PGOU. Ara sí que estarà preparat per a la seua exposició pública i aprovació.

7 – En pocs dies s’iniciaran les obres de restauració de la Casa Gadea. Un altre cas de més de 2 anys de gestió per a aconseguir la subvenció i que començarem a final de legislatura. No volem perdre cap ajuda.

8 – Nova platja i passeig. En menys de 2 anys i mig hem realitzat un concurs per a triar el projecte més adequat de Passeig, mentre el Ministeri ha acabat el seu projecte de la nova platja i traurem a licitació les obres.

9 – Eixida Sud de l’AP-7 i gratuïtat d’aquesta. Ens deixarem la pell en aquest objectiu perquè ens juguem el futur del nostre poble. Ja tenen la proposta en el Ministeri i va de la mà de la Generalitat. No pararem fins a aconseguir-ho, és un dels nostres objectius prioritaris.

Anirem explicant-vos amb detall més projectes que tenim en marxa. Us fem un xicotet resum:

• Projecte de Millora de l’entorn urbà (eliminació barrat i nou passeig) del Club Nàutic i nova concessió.

• Programació d’Altea Capital Cultural.

Node Científic UMH, per a la creació i assessorament d’emprenedors i empreses.

• Propostes guanyadores del projecte de Participació ciutadana.

• Millores de tots els Centres educatius gràcies al Pla Edificant.

• El nostre Ajuntament enguany ha complit 50 anys i hem contractat un concurs d’idees amb el Col·legi d’arquitectes d’Alacant per a remodelar-lo i millorar la connexió des del Tapó de la Llimera (actual passarel·la).

• Millora dels encàrrecs de gestió a l’Empresa Pública per a ampliar i millorar la neteja dels nostres carrers, urbanitzacions i platges.

• Enguany s’executaran les obres de la nova potabilitzadora i la renovació de la connexió del depòsit del Montahut amb els Gires.

• Cambres del Corredor Verd.

• Protecció com Paratge Natural de la Cala del Soio.

Conservatori de Música. Hem realitzat totes les obres i millores perquè passe a ser de gestió Autonòmica.

• Incorporació de la Xarxa d’aigües de la Serra a la concessió municipal. Un problema de més de 30 anys que està prop de resoldre’s.

Nova Cafeteria i Gimnàs del Pavelló Garganes.

Tot això ho estem fent, acompanyat d’una reducció del deute de l’Ajuntament a menys de la meitat.

Us anime a valorar el treball realitzat.

Es poden guanyar les eleccions a base de mentides i corrupteles o fent treball.

Nosaltres seguim.