El bus compta amb una nova ubicació i es troba hui i demà a la Plaça d’Europa

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Normalització Lingüística i Educació, Vicenta Pérez, han donat la benvinguda al “Bus de la llengua”. El bus s’ha reubicat i es troba hui i demà a la Plaça d’Europa i estarà obert al públic el divendres de 13:00 a 14:00 hores i el dissabte de 12:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00 hores.

Jaume Llinares ha destacat que “aquesta jornada diverteix als alumnes amb activitats en les quals es fomenta l’ús del valencià. És fonamental que els col·legis municipals participen per a donar-li normalitat a l’ús de les dues llengües”, i ha afegit que “l’Ajuntament d’Altea continuarà sumant-se a aquestes activitats”.

La regidora de Normalització Lingüística i Educació ha informat del canvi d’emplaçament de l’autobús, situant-se a la Plaça d’Europa. Vicenta Pérez ha ressaltat que “des de la Regidoria estem molt satisfets amb la col·laboració en aquesta jornada, i que els alumnes gaudisquen amb tots els tallers”. Pérez ha animat “a tots els alteans i alteanes que ho desitgen a acostar-se al bus de la llengua i conèixer-lo, així com participar de les activitats programades”.

Finalment, Jaume Llinares ha donat l’enhorabona a la Conselleria i a la Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, “per col·laborar i treballar en la normalització i l’educació a Altea”.