L’assemblea celebrada la vesprada del divendres 14 de setembre va ratificar, per unanimitat de tots els assistents, Jaume Llinares, actual alcalde d’Altea, com la persona que encapçalarà la llista que presentarà Compromís a les eleccions municipals a celebrar en 2019.

La candidatura de Llinares va ser l’única presentada des que es va obrir el termini el passat 1 de setembre. Qualsevol persona ha pogut manifestar la seua voluntat d’encapçalar la candidatura del partit que, hui en dia, ostenta l’alcaldia en Altea.

Recordem que Compromís ha sigut pioner a l’hora d’obrir els processos de decisió de les candidatures a persones que no militen en la Coalició, com ja va fer en les eleccions autonòmiques i locals de 2015.

D’aquesta manera, la coalició Compromís ja té definit el seu cap de llista i afronta les pròximes eleccions municipals amb l’objectiu de millorar resultats i renovar l’alcaldia com a partit més votat per a continuar treballant per Altea.

Llinares explica que “hi ha qüestions importantíssimes per a Altea que hem treballat molt esta legislatura i es voran materialitzades en la pròxima. M’ilusiona continuar treballant per Altea, pel bé comú de tots els alteans i alteanes”.