El passat dia 8 d’agost , l’alcalde i diversos dels regidors de l’Equip de Govern, entre ells el d’Esports, Pere Barber, van reconèixer els últims èxits del Club Voleibol Altea, pel seu ascens a 1a Divisió Nacional i a la ciclista Cristina Succi, els bons resultats aconseguits durant aquesta temporada. L’acte es va desenvolupar a l’Ajuntament i on Jaume Llinares va conèixer de primera mà les experiències d’aquestes joves esportistes.

Cristina Succi, jove ciclista de 15 anys, va ser la primera a rebre el reconeixement als seus diferents podis de la temporada, destacant la primera posició en la Volta a Múrcia i el tercer lloc en una de les proves del Campionat d’Espanya de Pista. Succi explicava que va començar fa 7 anys i ho va fer per diversió. A més, assenyalava les moltes amistats que ha fet per tot Espanya.

L’equip del Club Voleibol Altea va assistir representat per gran part de les jugadores; Paco Lloret, president del club i Javi Mora; entrenador. El president ha agraït a l’Ajuntament la recepció i el reconeixement a la fantàstica temporada. Ha volgut destacar que “és un orgull representar a l’esport alteà, concretament al vòlei femení per tot Espanya”. Lloret anunciava que l’inici de la temporada tindrà lloc a l’octubre amb un dels millors equips de vòlei a nivell nacional.

L’alcalde mostrava el seu orgull cap a l’esport femení a Altea i animava a totes a seguir endavant i continuar recollint èxits. L’acte va acabar amb una fotografia familiar davant la façana de l’Ajuntament.