El passat cap de setmana tenia lloc la XIV edició del Motobus que visitava al Circuit de Catalunya (Barcelona). Una nova edició organitzada per la regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, i coordinada pel locutor de Ràdio Altea, Paco Cabrera, que ha estat dedicada a Quico ‘Campexano’, “aficionat a les motos i assidu participant del Motobus que enguany ja tenia reservada la seua plaça i malauradament no podrà assistir ”, han lamentat el regidor i el coordinador de l’activitat.

Pere Barber ha assenyalat que ”aquest any s’han tingut en compte les idees i propostes que els participants del Motobus ens van fer arribar l’any passat a través d’una enquesta per incorporar millores, com ara estar el més a prop possible dels altaveus de les tribunes per poder escoltar de forma òptima el desenvolupament de les carreres. No obstant això, hem estat a la tribuna G que és una de les millors zones per gaudir de l’espectacle del motociclisme ”.

Segons les dades aportades per l’edil, han estat 20 les persones que han participat en l’activitat, a la que el regidor de Compromís, en nom de l’ajuntament d’Altea, i a través de la regidoria d’Esports, lliurava una placa commemorativa a Paco Cabrera per  l’organització del Motobús.

Per la seua banda, Paco Cabrera ha recordat que “aquesta activitat es va recuperar el 2016, després d’uns anys sense realitzar-se, donant l’oportunitat a tot el públic de viure l’emoció de les carreres de la competició del mundial GP per un preu molt competitiu”.