La regidoría de Foment de l’Ocupació recorda als joves aturats que s’han d’inscriure en el SERVEF per a poder ser beneficiaris

L’Ajuntament d’Altea rebrà un total 303.304 euros per a la contractació de 18 joves del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) de la convocatòria de subvencions per a incentivar la contractació de persones joves (EMPUJU) i persones joves qualificades (EMCUJU) per part d’Entitats Locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els joves, d’entre 16 i 30 anys, podran beneficiar-se d’aquestes ajudes impulsades pel programa Avalem Joves Plus, cofinançat pel Fons Social Europeu. L’Ajuntament d’Altea ja va participar en aquest programa l’any passat amb la contractació de 6 joves.

Els perfils demandats enguany seran: periodistes, enginyeries, llicenciats en Dret, ADE, Econòmiques, BB.AA., Filologia, Treball Social, Història, Arquitectura Tècnica, etc. Així com joves amb estudis mitjans i bàsics.

El regidor de Foment de l’Ocupació, Diego Zaragozí, ha animat a tots els joves aturats de la localitat a inscriure’s en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació i en els fitxers del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, ja que per a poder ser beneficiaris, els joves han d’estar inscrits en el SERVEF com a demandants d’ocupació i en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i recorda que “solament es tindran en compte com a beneficiaris finals de les ajudes els que estiguen inscrits en aquestos fitxers”.

El regidor de Compromís, ha afegit que, ‘’aquesta oportunitat laboral servirà no solament per a millorar el seu currículum, sinó també per a millorar les seues competències i habilitats professionals, els contractes de treball seran de 12 mesos’’.

En cas de dubte sobre el procediment, l’Ajuntament d’Altea recorda que tant el regidor com el Tècnic d’Ocupació atendran personalment a tota persona que desitge assessorament sobre aquest tema en la Casa de la Cultura d’Altea, de dilluns a divendres, en horari de matí.