Aquest matí, el nostre regidor de Cultura, Diego Zaragozí i Vicent Llorens, coordinador de l’activitat, han presentat la tercera edició del Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juny, i en el qual pot participar qualsevol persona proveïda de DNI / NIE.

“Per als que desitgen participar, les inscripcions estan ja obertes. S’espera que hi participen entre 60 i 70 persones. L’any passat finalment van ser 65 els inscrits perquè des de l’organització es va considerar que era un nombre prou ampli”; ha explicat  el regidor de Compromís, Diego Zaragozí, que ha afegit que l’últim dia del Ral·li l’alteà Joan Alvado presentarà el seu llibre fotogràfic, “Escola de Pastors” a les 12h a la Casa de Cultura i tot seguit tindrà lloc el lliurament de premis del concurs.

Quant als detalls del Ral·li Fotogràfic, ha estat el seu coordinador, Vicent Llorens qui ha apuntat que “des de l’organització es marquen uns objectius temàtics a fotografiar que seran lliurats als participants el divendres 8 a la Casa de Cultura, entre les 19:00 i 20:00h. i la presa de fotografies només es podrà realitzar des de les 19:00h del divendres fins a les 13:00h del dia següent, que hauran de ser lliurades a l’organització el dissabte entre les 11:00h i les 13:00. “Només es podrà lliurar una foto per objectiu i una de control, que seran les fotos que puntue el jurat “.

Llorens ha matisat que les fotos seran les originals en jpg, sense cap tipus de retoc ja que no s’admet manipulació de les fotos. Es poden utilitzar tot tipus de filtres, objectius, etc que es vulga, però sempre abans de disparar”.

Són diversos els premis establerts, per un muntant total de 800 € i que es reparteixen en 400€ per a la 1a millor col·lecció; 200€ per a la 2ª millor col·lecció; 100€ a la 3a millor col·lecció i 100 € a la millor foto.

Les inscripcions es podran realitzar de forma presencial a la Casa de Cultura i en línia en https://goo.gl/93NAnS o www.alteacultural.com