L’oficina alteana d’atenció presencial Renda 2017 estarà ubicada a la segona planta de la Casa de l’Aigüa i romandrà oberta des del 10 de maig, data en què dóna inici la campanya, fins al 2 de juliol, dia que acaba la mateixa. L’accés a la mateixa serà possible tant pel carrer Pont de Moncau com per la Plaça de l’Aigua, sent aquest últim més accessible.

L’horari d’atenció al ciutadà serà de 9:00 a 14:30 i de 16:00 a 19:00h els dilluns, dimarts i dijous i de 9:00 a 15:00h els dimecres i divendres. Un ampli horari que permetrà que tota aquella persona que vulga ser atesa en aquesta oficina puga fer-ho sense haver de descuidar les seues obligacions diàries.

Serán 3 els agents que atenguen l’oficina i les persones que desitgen ser ateses de forma presencial hauran de sol·licitar cita prèvia, indicant dia i hora que desitgen ser atesos, trucant al telèfon 901 22 33 44 o mitjançant la pàgina de l’Agència Tributària.

Aquesta oficina d’atenció presencial per a la renda 2017 és un servei nou d’atenció ciutadana al municipi, que l’edil d’Hisenda, Pere Lloret, ha valorat de forma positiva.

El regidor de Compromís Pere Lloret,  ha explicat que “hem arribat a un conveni amb l’Agència Valenciana Tributària per donar assistència tècnica als contribuents per fer la declaració de la renda i presentar-la telemàticament”. “És la primera vegada que a Altea es dóna un servei d’aquest tipus. Fet que ens produeix satisfacció, perquè tot el que siga apropar l’Administració al ciutadà i facilitar-li els tràmits administratius és positiu “; ha afegit el responsable municipal d’Hisenda.

Pere Lloret ha conclòs informant que “si algun ciutadà té dubtes per demanar cita, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament li explicarán com ha de fer-ho”.