El II Concurs de Música a l’Escenari de Palau Altea ja té els 4 classificats. El dimecres 4 d’abril es vàren fer públics els quatre grups seleccionats per tal de participar al II Concurs de Música a l’Escenari de Palau Altea.

El Jurat, compost per Diego Zaragozí, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, Regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, Javier Montiel i Àngela Llinares, músics professionals, Ferrán Cortés, ex locutor de Ràdio Altea, i Isabel Martínez, responsable de comunicació de Palau Altea, han sigut els encarregats de seleccionar a quatre dels quasi vint grups que s’han presentat.

Els elegits han sigut Módulo Águila (Altea – Alacant), Twist Hélix (Madrid), Karma Police (Benidorm) i Pülse Band (València). Aquestos grups tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer davant del públic de l’Escenari de Palau Altea els dies 4 i 18 de maig i competiran per un premi que atorgarà el públic assistent amb les seues  votacions (500€) i un premi del jurat (700€).

La festa d’entrega dels premis serà el dissabte 9 de juny després de l’actuació del grup de punk rock madrileny “Las Odio”.