Al voltant de 200 ciclistes es van congregar a les 10 del matí a les portes del poliesportiu municipal per eixir camí de Guadalest en una marxa neutralitzada i no competitiva. La prova va transcórrer amb total normalitat i pràcticament tots els participants van aconseguir arribar fins a la part alta del pantà.

“Tot i no ser un camí altament exigent sí que requereix estar una mica en forma, ja que estem parlant d’uns quaranta quilòmetres entre anada i tornada, això sí, amb poc desnivell exceptuant la part final”, va comentar el regidor d’Esports, Pere Barber, que ha assegurat sentir-se “molt satisfet per l’acollida d’aquesta primera marxa.”

El regidor de Compromís, ha explicat que “no sabíem exactament quin seria el nivell de participació, ja que era el primer any que realitzàvem aquesta prova, però ja hem vist que la gent ha respost de manera increïble, l’any que ve haurem de repetir”.

Barber ha agraït als clubs col·laboradors la seua participació, “hem d’agrair al Club Ciclista Cronobike i el Club Ciclista Altea la seua col·laboració per fer això possible”. A més dels dos clubs ciclistes locals, Cronobike i Altea, també van participar de la prova altres clubs de la resta de la comarca, des de la Vila o l’Alfàs i també des de la Marina Alta.