El dissabte 27 de gener a partir de les 10:30 hores tindrà lloc un Taller de Manga a càrrec de Jesús García Ferrer, en el qual es tractarà la teoria del manga, el guió i el dibuix bàsic. El taller, que tindrà lloc al Centre Juvenil, és una iniciativa de l’Associació Dragón i serà gratuït gràcies al patrocini de la regidoria de Joventut.

Com ha indicat l’edil d’àrea, Pere Barber, “Jesús García és un autor de còmics espanyol i director de l’estudi editorial Loftur Studios, fundat per ell mateix i compta amb les distincions al Millor manga d’autor espanyol i Millor webserie d’animació, per la qual que es presenta un taller molt interessant per als amants d’aquest art “.

Barber ha convidat a la participació i ha assenyalat que les inscripcions s’han de fer als telèfons 646251224 o al 619021920, o en el mateix Centre Juvenil d’Altea.