Els edils d’Educació, Vicenta Pérez i de Cultura, Diego Zaragozí, respectivament, han donat a conèixer les tres actuacions que en els pròxims dies durà a terme al municipi, el alteà establert a Mèxic, Alejandro Zaragozí. A la presentació ha estat present també el mateix artista, que ha manifestat molta satisfacció per tornar al seu municipi després d’alguns anys i “poder participar en l’agenda alteana mostrant el que faig a Sud-amèrica i concretament ara a Mèxic”.

Zaragozí durà a terme dues presentacions del seu projecte Rico Contes i un concert en aquests dies. El dia 28 a les 17: 00h al Centre Cultural d’Altea la Vella mostrarà els seus dots com a narrador oral. El dia 29, la cita serà al Centre Social a les 20:00h amb un concert del cantautor acompanyat per tres músics, Emilio Mora, Gorka Capel i Alfonso Sempere. El dia 3 de gener el contacontes serà a la Biblioteca Pública Municipal.

Durant la presentació, l’edil d’Educació s’ha mostrat satisfeta per poder comptar aquests dies amb les actuacions d’Alejandro Zaragozí. Pérez ha explicat que “Alejandro Zaragozí ha recorregut escenaris arreu del món i allà on actua es refereix a Altea “.

Per la seua banda, l’edil de Cultura ha agraït l’interès de Zaragozí per actuar a Altea. “Alejandro ha vingut a passar el Nadal al seu poble i farà tres intervencions. Anime als xiquets, xiquetes i famílies a que acudisquen als seus espectacles perquè ho passaran molt bé “.