L’alcalde i la regidoria d’infraestructures han rebut amb satisfacció la comunicació de la represa de les obres de millora de la platja de Cap Negret.

“Es una gran noticia que després de les converses mantingudes amb la Direcció territorial de Costes i els acords obtinguts, estes obres seran una realitat en poques setmanes”, remarcaven l’alcalde Jaume Llinares i el regidor de platges Roc Ferrer.

Estes obres consistiran en la construcció d’una solera de formigó amb acabat superficial de pedra natural d’uns 3 metres d’amplada amb una barana de fusta, bancs, il·luminació i enjardinament al llarg del seu recorregut que constituiran un nou passeig per als vianants. També es millorarà l’accessibilitat de la rampa actual amb el mateix acabament en pedra.

Esta platja ja va tindre una rellevant intervenció després del temporal de gener passat amb l’execució d’importants obres d’emergència per recuperar la platja que pràcticament havia desaparegut.

Es varen executar aleshores l’actual escala d’accés, les esculleres de protecció i la regeneració amb canto rodat de la platja.

L’alcalde de Compromís, finalment agraïa al Ministeri esta nova inversió que millorarà la platja de Cap Negret i amb ella la imatge turística del poble d’Altea.