L’àrea d’esports anuncia la data en que finalitza el procés de ressembra

Pere Barber, regidor d’esports, ha anunciat hui que el proper dimarts 14 de novembre tornarà a estar a disposició de les escoles municipals i de la UD Altea el camp de gespa natural, una vegada acabat el procés de ressembra.

Com cada any al mes d’octubre es realitza la ressembra del camp municipal de gespa natural, uns treballs que començaven el passat dia 2 d’octubre i que finalitzen el dimarts 14 amb el camp en òptimes condicions per a poder ser utilitzat per les Escoles Municipals i per la UD Altea a partir d’este dimarts 14.

El regidor de Compromís, ha volgut mostrar la seua satisfacció, assegurant que “estem molt contents de com ha anat el procés de ressembra, el camp està millor que mai i feia any que no teníem el camp en estes condicions. Vull agrair a l’empresa responsable del manteniment, Mejoras y Suministros Agrícolas, i als seus responsables el servei que presten a la nostra àrea i que es veuen reflectits en l’estat del camp”.

La regidoria d’esports té un contracte amb esta empresa per a portar a terme el manteniment anual del camp de futbol de gespa natural que ronda els 30.000€ i en el qual s’inclouen tots els materials necessaris per al manteniment i les ressembres.