Moltes persones que van votar PP en les últimes eleccions municipals perquè consideraven que este partit encara podia donar resposta a les necessitats diàries d’alteans i alteanes ens estan fent arribar la seua decepció per la deriva que està prenent la seua tasca com a oposició.

En lloc de treballar per  fiscalitzar la tasca de l’equip de govern o millorar-la amb les seues propostes, es dediquen a investigar els nostres perfils personals en les xarxes socials i manifesten de manera canina la seua preocupació per si la ciutadania els vincula a la imatge de l’ajuntament, arribant a mentir, fins i tot, sobre el seu contingut.

Al PP no li dol, com assegura el seu exaltat portaveu, que l’alcalde o la tinent d’alcalde de l’Ajuntament manifesten, a nivell personal, la seua preocupació pel fracàs del govern del PP a l’hora de gestionar, en aquest cas, la crisi catalana i que ha desembocat en una actuació policial criticada per tota la comunitat internacional. Tampoc els preocupa que es critique la insòlita detenció de dos activistes civils promotors de les manifestacions pacífiques que porten anys organitzant-se a Catalunya. Com a persones compromeses que som, respectem el dret de la societat civil a l’hora de manifestar el seu sentir, i considerem totalment legítim expressar el nostre semblar sobre este tema a través dels nostres perfils personals.

El que deu preocuparli realment al PP són els seus 700 imputats per corrupció, els intents d’usar la crisi catalana per ocultar les conclusions del cas Gürtel, els 7 milions de la urbanització del riu Algar que van gastar irresponsablement i que haurem de pagar l’any que ve, el sobrecost del pavelló o el de la recompra de la Finca Santa Bàrbara, per posar només uns pocs exemples de la seua pèssima gestió.

El que realment els dol no són les opinions personals expressades en el marc de la llibertat d’expressió sinó el treball constant i decidit que este equip de govern està fent, malgrat els seus deslleials pals en les rodes, per poder completar la retallada regeneració de la façana litoral d’Altea o perquè s’aconseguisquen subvencions que permeten remodelar i dignificar certs carrers o els parcs infantils, malgrat que hagen defensat en la Diputació una assignació partidista i amiguista dels diners que ens corresponen als alteans i alteanes. Els dol que Altea es convertisca, esta vegada sí, en un referent cultural a través de la fructífera relació amb les nostres universitats, l’impuls d’iniciatives d’èxit aclaparador com Com Sona l’ESO o la programació del 400 Aniversari de la Carta Pobla. O potser el que els dol siga que es pose en marxa, després d’una dilació injustificable, l’escoleta pública.

I els fastigueja, i molt, que s’hagen regularitzat els comptes de l’empresa Pública -un dels particulars forats negres del PP- perquè per fi es puguen començar a plantejar millores en el servei que poc a poc ja estan apreciant els alteans i alteanes. O pot ser el que més els dol siga que sota el mandat de Jaume Llinares s´hagen pagat 9 milions d’euros del deute acumulat per la nefasta gestió del Partit Popular, una reducció del 45%.

I probablement s’avergonyeixen d’utilitzar eixos arguments quan no són capaços de posar  ni un exemple de l’acció de govern que faça pensar que el nostre alcalde i la tinent d’alcalde estiguen més preocupats per Catalunya que pel seu poble.

A nosaltres el que ens preocupa del PP local no són les seues xarxes socials (plenes d’insults i amenaces d’agressions als membres de l’equip de govern) sinó la seua deslleialtat a nivell local o que el seu partit consentisca i encoratge que el feixisme se senta més fort que mai a Espanya i especialment en la nostra comunitat, com tristament vam poder comprovar en la celebració del 9 d’octubre.

Per açò necessiten desviar l’atenció, manipular la informació que “roben” dels nostres perfils personals, posar en la nostra boca coses que no hem dit i fer un discurs apocalíptic. Els dol que els alteans i alteanes perceben que l’equip de govern està treballant amb constància, sense estridències i aconseguint que Altea siga un poble millor.