Un any més va tenir lloc a Altea l’obertura del curs de les Aules Universitàries de l’Experiència 2017-2018. Aquest curs tindrà una matriculació de 70 alumnes, xifres que no es donen a Altea des de fa temps. Alumnes de diferents nacionalitats, de diferents nivells educatius i fins a de poblacions adjacents a Altea, com Callosa, Calp, l’Alfàs del Pi i Benidorm, formaran part de l’alumnat d’enguany.

A la inauguració de curs van assistir l’edil de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, Diego Zaragozí; la Vicerectora adjunta de Cultura i Extensió Universitària, Esther Fuentes; i la directora de SABIEX (Saviesa i Experiència) de la Universitat Miguel Hernández, Esther Sitges.

En paraules de la vicerectora adjunta, Esther Fuentes, “va felicitar a la seu d’Altea i al seu regidor pel meravellós acolliment que sempre donen a les AUNEX i per la gran quantitat d’alumnes que enguany s’han matriculat”.

Per la seua banda, la directora de SABIEX, Esther Sitges, va destacar “l’important que són aquests cursos com a lloc de trobada on els alumnes comparteixen una experiència cultural d’aprenentatge i formació”.

Finalment el regidor de Compromís Diego Zaragozí, va valorar positivament en gran nombre d’usuaris que cada any té aquest tipus de cursos, “hem hagut de fer un xicotet esforç ja que havíem tancat la matricula amb 40 alumnes i teníem prop de 30 en llista d’espera. Aconseguim habilitar més espai en el CEAM, on s’imparteix el curs, i hem pogut aconseguir que tothom tinguera cabuda en la matriculació d’enguany”.