La nova programació de Ràdio Altea ja està en funcionament des d’aquesta setmana. Continuen tots els programes de la temporada anterior i s’incorporaran alguns de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, per a completar la graella.

Aquest any com a novetat, Ràdio Altea ha signat un conveni de col·laboració, després de diverses reunions, amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes mitjançant la qual la ràdio podrà beneficiarse de programes d’altres emissores i des d’aquí s’exportaran també programes a altres.

La producció pròpia seguirà sent la base de la graella alteana, amb molts continguts diferents, el que la fa més atractiva per a tots els públics.

Per al regidor de Compromís, Pere Barber “aquest conveni és molt positiu perquè els locutors poden exportar el seu producte. És un gran orgull que diversos programes els estiguen demanant en altres ràdios de la Comunitat Valenciana. Això li dóna valor a l’altruisme d’aquesta gent que participa en la nostra Ràdio Altea”.

Per al regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, la nova temporada de la ràdio il·lusiona; “No hem tingut cap baixa aquest any, és una bona senyal de que s’estan fent les coses bé. A més tots els programes són de producció pròpia i mantindrem aquesta línia juntament amb la producció d’altres emissores de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes per incrementar tota la franja horària que tenim a Ràdio Altea”.

Finalment ha volgut animar “tots els col·laboradors a que segueixin sent tan professionals” i va agrair que “es queden treballant al nostre costat perquè ells fan gran a Ràdio Altea”.

 

Nou material tècnic per a la Ràdio

La Ràdio renovarà el material tècnic per seguir creixent com a emissora, de manera que es renovaran els ordinadors dels estudis 1 i 2 que porten més de 10 anys funcionant sense descans 24 hores al dia durant els 365 dies de l’any. Aquests ordinadors tenen una gran importància en la Ràdio ja que són els que permeten que hi haja continuïtat musical i de continguts durant els moments en què no hi ha ningú a la Ràdio.

La renovació dels dos ordinadors durarà una setmana, ja que no és tasca fàcil el bolcat de tota la informació acumulada durant els 25 anys que porta la Ràdio emetent sense descans.

El Regidor de Comunicació i Noves Tecnologies ha valorat la renovació del material com “molt positiva” i que ja que permet “seguir creixent” a la Ràdio. “Es fa un manteniment molt important en el material del dia a dia de la Ràdio. Hem renovat completament els ordinadors i estem treballant perquè aquesta setmana es millore la producció dels programes i la continuïtat musical”.

A més ha afegit que “tenim noves inversions de cara a l’any que ve per renovar materials que s’utilitzen en el dia a dia”.