Ahir va tindre lloc la festivitat del 9 d’Octubre, amb un gran èxit de participació, més de 600 participants es van donar cita tant en la carrera com en les activitats commemoratives organitzades per als xiquets.

En la classificació dels 10K va guanyar Jorge Bardisa Gomis, seguit de Víctor Riobo Villanueva i de Juanan Fernández Cantos, que va acabar tercer.

I en els 5K els tres primers classificats han estat: 1r Victor Manuel Perez Sanchez, 2n Vicent Mckoy i 3r Manuel Tirado Jiménez.

El nostre regidor d’Esports i Joventut ha declarat sentir-se “molt satisfet” perquè “s’ha superat la participació en comparació a l’any passat. Aquest any, a més, hem canviat l’organització apostant per una nova empresa i el bagatge és molt satisfactori “.

Més de 600 participants van esgotar els dorsals; “s’ha quedat gent sense dorsal i és una cosa a millorar de cara a l’any que ve. Hem de prevenir que ningú es quede fora “, assegurava Pere Barber.

La cursa, sense incidents, es va desenvolupar amb total normalitat i  el regidor de Compromís ha volgut “felicitar els guanyadors i a tots els participants i convidar-los a la cursa de l’any que ve”. A més va agraïr a “la Policia Local, a Protecció Civil, a les Ambulàncies, al Club de Ciclisme i al Club d’Atletisme d’Altea, la seua col.laboració amb la Jornada.