Demà a Palau Altea a les 18:00 h, els 6 estudiants que han participat en la IV edició de la Beca Residència Paissatge Altea mostraran al públic les obres que han realitzat durant les tres setmanes que han estat al municipi.

La regidoria de Cultura en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández i amb la Fundació Caixaltea han becat a 6 artistes que han estat a la nostra localitat desenvolupant projectes artístics sobre l’entorn paisatgístic de la zona, amb la idea de fomentar la convivència i la formació d’aquestos estudiants de Belles Arts. La beca ha cobert les despeses de manutenció, allotjament i l’exposició amb catàleg que demà tindrà lloc.

En aquesta quarta edició els premiats han estat Luis Miguel Gutiérrez (Universitat de Salamanca), Carlos Dovao (Universitat de Sevilla), Karolina Pilak (Universitat de València), Eztizen La Creu (Universitat del País Basc), Adrián Cerezo (Universitat Miguel Hernández) i Pablo Follana (Universitat de Múrcia). Com cada any, una d’aquestes beques ha quedat reservada per a un alumne de la Facultat de Belles Arts d’Altea, en aquest cas ha estat elegit Adrián Cerezo per la qualitat del dossier presentat. També, per primera vegada, una estudiant Erasmus (Polònia) ha gaudit de la beca.