Altea acull la fase final de la Copa Federació de Bàsquet

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, i el president del Basquet Altea, José Agulló, van presentar dues iniciatives per a promoure el bàsquet a Altea. D’una banda, la celebració, el passat cap de setmana, de la Fase Final de la Copa Federació. I, per un altre, a partir del 26 de juny i fins a l’1 de juliol l’organització del IV Campus Escola d’Estiu de Basquet per a xiquets i joves des dels 6 als 17 anys.

Per al regidor de Compromís, el campus de bàsquet és una magnífica oportunitat per a gaudir d’est esport a l’estiu i va donar les gràcies al Club Bàsquet per l’esforç i el treball desinteressat en pro de l’esport. Les places són limitades, per aquest motiu ha animat a tots els xiquets i xiquetes que els agrade el bàsquet a participar d’aquesta activitat.

El Campus de Basquet utilitzarà les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, i el Palau dels Esports. L’horari de l’activitat serà de dilluns a divendres des de les 9.30 fins a les 19.00 hores, i inclou els menjars i l’ús de la piscina municipal. La quota, amb tot inclòs, és de 125 euros, i inclou, a més dels entrenaments i tornejos, amb monitors professionals, el menjar i berenars diaris, i a més als participants se’ls lliurarà una samarreta commemorativa. El Campus acaba l’1 de juliol que cau en dissabte amb competicions, premis i regals per a tots els participants.

José Agulló va agrair a la Regidoria d’Esports el seu suport, “no solament amb l’ús de les instal·lacions sinó amb el transport i altres necessitats del club”.

Per a més informació i inscripcions: Oficina de Joventut i Esports, telèfon: 96 584 13 34

Altea acull la fase final de la Copa Federació de Bàsquet

Seguint amb el bàsquet, les instal·lacions esportives d’Altea han acollit el passat cap de setmana les finals del Trofeu Federació de Bàsquet 2017 en l’edició d’Alacant en el qual han participat totes les categories.

L’edil d’Esports, Pere Barber, va voler acostar-se fins a la Ciutat Esportiva per a animar als jugadors alteans participants en aquesta final. A més, va fer lliurament també dels trofeus acompanyat del delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila; el directiu de la Federació Fernando Castillo i el president del Bàsquet Altea, José Agulló.