La regidoría d’Esports presenta una ampla oferta d’esports per als mesos d’estiu

Com cada any la Regidoria d’Esports organitza una nova edició dels Cursets Esportius d’Estiu durant els mesos de juliol i agost. El termini d’inscripcions s’obrirà el pròxim dilluns, 12 de juny, i finalitzarà el 27 de juny. Les inscripcions es podran fer a l’oficina de Joventut i Esports, situada al Centre Juvenil, de dilluns a divendres , de 9:00 a 14:00 hores, i dijous , de 16:30 a 18:30 hores, així com a través dels següents correus electrònics: altea.deportes@cv.gva.es i juventudydeportes@altea.es

Com ha explicat el regidor d’Esports, Pere Barber, ‘’hi ha alguns esports que tenen places limitades, en estos casos l’admissió dels xiquets i xiquetes serà per rigorós ordre d’inscripció’’. La matricula per participar als cursos serà de 15€ i es podran obtindre descomptes a partir del segon esport.

El regidor de Compromís, ha detallat l’ampla oferta del cursets que s’ofereixen enguany, com són:  natació, waterpolo, natació sincronitzada, vela, rem, paddle surf, kayak, tennis, pàdel, futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, pilota valenciana, voleibol, golf, ioga, gimnàstica rítmica, hapkido, hípica, kick boxing i ciclisme.

Així mateix, ha animat a tots els xiquetes i xiquetes d’Altea a participar d’aquesta nova edició del s Cursets Esportius d’Estiu i gaudir de l’esport durant les vacances d’estiu.

Finalment, ha informat que la cloenda dels Cursets es celebrarà a la Ciutat Esportiva el divendres 1 de setembre, ‘’i com ja es tradició, tindrà lloc l’entrega de diplomes i per a concloure una festa final amb tots els participants’’.