La Regidoria de Cultura ha presentat una nova edició del cicle ‘‘Altea, llibres a la primavera’’, que començarà demà dijous, 18 de maig, a les 19 hores, amb la presentació de l’obra ‘‘Encara no és tard’’, d’Andreu Escrivà, i continuarà el dies 26 de maig i 1 de juny a la Casa de Cultura d’Altea. El cicle finalitzarà el dia 7 de juliol amb la presentació de l’obra ‘’Poblaments d’Altea i Bellaguarda Màgica’’, amb la combinació de paraula i so, en homenatge a Pere María Orts i Bosch i Jaume Pastor Fluixà; gràcies a ells hui coneixem la data de constitució com a poble. L’acte serà a les 21.00 h a la Plaça de la Cantereria i el Parc de l’Aigua.

El dia 26 de maig, a les 20 hores, es presentarà l’obra ‘’Oh! Dietaris inèdits’’ de Joan M. Monjo i l’1 de juliol, també a les 20 hores, serà el torn de conèixer el llibre ‘’El último Rey de África’’ de José Antonio Quesada.

Esta nova edició del cicle es suma a l’excel·lent acollida que, per part del públic, van tenir les edicions precedents. És per això que des de la Regidoria de Cultura s’ha impulsat esta activitat que dóna a conèixer distintes obres literàries a través dels seus autors. ‘’Amb estes presentacions ampliem la programació cultural obrint un espai a la literatura, i s’apropa l’obra als lectors establint un interessant diàleg entre les dos parts que enriqueix molt més la lectura’’, assenyalava el nostre regidor de Cultura, Diego Zaragozí.