L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez; pel nostre regidor de Cultura, Diego Zaragozí, i professores de música dels IES locals i comarcals, visitava ahir les instal·lacions de l’aparcament del Camí de l’Algar, on tindrà lloc el concert ‘’Com Sona l’ESO’’; així com la Ciutat Esportiva on els joves acamparan i conviuran durant quatre dies.

Un gran escenari instal·lat en la zona de l’aparcament del Camí de l’Algar acollirà als 1.500 alumnes de secundària i batxillerat, d’entre 12 i 17 anys, i als seus professors, provinents de diverses localitats del País Valencià, Catalunya i Balears que el divendres, a les 22 hores, oferiran un gran concert conjunt en l’estrena absoluta de l’obra ‘’Frankenstein a la platja’’. Com ha explicat la professora Paqui Cano, serà ‘’un espectacle teatral que parlarà de la creació a través de la creativitat, la filosofia, la realitat, la ficció, l’art i, sobretot, la dansa i la música’’. ‘’Com Sona l’ESO’’ és una trobada d’alumnes i professorat de música d’instituts de secundària públics que, al llarg de quatre dies, conviuran a la nostra localitat per dur a terme un gran repte musical que han treballat prèviament a les aules de música.

Previ al concert s’ha organitzat l’activitat ‘’Ballem Altea’’, que tindrà lloc hui dimecres, a partir de les 20 h, al Passeig Sant Pere, al costat de l’auditori. Així mateix, el divendres pel matí, d’11 a 13 hores, també es celebraran concerts a les places del La Pau, Convent, Ajuntament i a la platja de l’Espigó. Vicenta Pérez animava els joves d’Altea a participar d’estes activitats que s’han organitzat: ‘’serà una experiència única i espectacular que tindrà lloc a la nostra localitat i per això ningú s’ho pot perdre i des d’ací convidem a tot el poble d’Altea, xiquets, joves i públic en general, a gaudir del que serà un dels esdeveniments culturals i educatius més destacats d’este any tan especial per al nostre poble’’.