El regidor de Joventut, Pere Barber, ha anunciat que els pròxims dies 16, 17 i 24 d’abril l’Ajuntament d’Altea habilitarà les instal·lacions de la Finca Santa Bàrbara d’Altea la Vella perquè els alteans puguen passar el dia o berenar durant les festes de Pasqua i el dilluns de Sant Vicent.

Com ha explicat el nostre regidor de Compromís, ”durant eixos dies el recinte estarà obert de 12 a 21 hores’’. Com ha comentat el regidor la persona encarregada de la finca informarà cada dia als visitants si es pot encendre el foc o no, atenent als anuncis de Protecció Civil. El regidor ha volgut agrair a Protecció Civil la seua col·laboració ja que estaran presents durant els dies que romanga oberta la instal·lació.

Pere Barber ha convidat a tota la ciutadania “a gaudir amb la família i els amics de la finca i el seu entorn, situada en un magnífic paratge natural del nostre poble, la finca Santa Bàrbara és un punt de trobada idoni per a estos dies de Pasqua