A partir de huí, 22 de març, torna a estar operativa la piscina municipal d’Altea. A finals de febrer començaven els treballs de reparació de les instal·lacions de la piscina coberta municipal que va quedar danyada després del temporal que va patir Altea al mes de gener.

Mitjançant estes obres s’han reparat el tancament de la piscina i les plaques de metacrilat que la cobrien. A més, s’ha reforçat l’estructura, que el vent va moure, i s’han canviat les plaques de metacrilat de la part frontal de la piscina per un vidre de seguretat opac. Roque Ferrer, regidor de Infraestructures, ha donat més detalls dels treballs de reparació que s’han portat a terme, ‘’s’ha incrementat la pendent de la coberta, amb la finalitat de millorar l’evacuació de les aigües pluvials’’.

El responsable de Infraestructures s’ha mostrat molt satisfet pel resultat de les obres, ‘’per a esta actuació no va ser fàcil trobar una empresa amb disponibilitat immediata, i a un preu competitiu com l’adjudicat de 27.310,91€, tenint en compte que el primer pressupost adquirit ascendia a uns 47.190€’’. Aprofitant estes obres s’ha revisat també el funcionament de la calefacció i millorat les instal·lacions per a reduir les depeses energètiques i minorar així el cost per a l’Ajuntament, perquè recordem que és un servei deficitari en termes econòmics.

Per una altra banda el nostre regidor de Compromís Pere Barber, responsable de l’àrea  d’Esports, ha informat que huí s’obri el bany lliure al públic i a partir de dijous comencen els cursos dels xiquets. També s’inicia la natació sincronitzada i torna l’activitat del Club de Natació Altea. El regidor també ha informat que els bons dels usuaris segueixen en vigor i es poden canviar a partir de demà.

La piscina municipal seguirà oferint els serveis en l’horari habitual, de 7:30 fins a les 22 hores. Per a més informació sobre els cursos i activitats que ofereix la piscina cal dirigir-se a la recepció de la mateixa.