• Este diumenge arranca, al carrer de pilota de la Ciutat Esportiva, la XXV lliga a palma que enfrontarà a l’equip d’Altea amb el de La Nucia

Este diumenge, a les 16 hores, la pilota valenciana torna a Altea, com ha avançat el nostre  regidor d’Esports, Pere Barber. Després de dos anys, el Club de Pilota Valenciana d’Altea participa en la categoria segona de la XXV lliga de pilota a palma que arranca al carrer de pilota de la Ciutat Esportiva i enfrontarà als jugadors alteans contra l’equip de pilota de La Nucia. Com ha explicat el president del club local, Diego Mulet, l’equip alteà està composat per 3 jugadors veterans i 4 més joves, que competiran també al llarg de la lliga contra els equips d’Alfàs del Pi, Finestrat, Calp i Tibi. Segons el president, el que es pretèn des del club és ”crear escola i afició d’aquest esport tan nostre i tradicional i que puguem gaudir de partides al nostre poble, per això hem format un equip de veterans i joves, perquè els més joves puguen aprendre dels veterans”.
El regidor de Compromís, ha informat també dels treballs d’adequació i neteja del carrer de pilota de la Ciutat Esportiva, on es celebraran les partides. El regidor d’Esports i el president del club han animat als aficionats a este esport a acudir el pròxim diumenge a la partida que es celebrarà a Altea, i que obrirà el campionat de la lliga a palma. Finalment, Diego Mulet ha volgut agrair al regidor d’Esports el seu suport al club ”perquè Altea torne al circuit esportiu oficial de la pilota valenciana”.