Altea tornarà a estar present en la trobada general del Douzelage, que enguany se celebrarà de l’11 al 14 de maig en la ciutat alemanya de Bad Kötzing. Per segon any consecutiu la regidora d’educació  i la nostra regidora de Participació i Estrangería, Beatriu Gonzàlez, han organitzat per tal motiu un concurs dirigit als joves de la localitat d’entre 18 i 29 anys d’edat, que representaran a Altea en aquesta trobada europea amb totes les despeses pagades.

En aquesta edició la temàtica sobre els treballs que hauran de presentar tots els joves alteans interessats a presentar-se al concurs girarà sobre els refugiats a Europa, donat que será el tema de l’Encontre General.

Els treballs es presentaran sense signar, en un sobre tancat amb el títol: “2n Concurs: Vens al Douzelage?” al costat d’un lema. S’adjuntarà un sobre apart amb el mateix lema i en el qual s’inclouran les dades personals de l’autor del projecte: nom i cognoms, adreça, edat, telèfon de contacte, correu electrònic, fotocòpia del DNI, formació acadèmica i acreditació del nivell de coneixement d’anglès.

El treball no excedirà de 10 pàgines i es lliurarà per registre d’entrada en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea, fins al dia 15 de febrer a les 14:00 hores. Les bases es poden consultar, a www.altea.es i en general, en tots els espais d’informació amb els que conta l’Ajuntament.

Per a la nostra regidora de Compromís, la edil de participació ciutadana i Estrangería de l’Ajuntament d’Altea,” es tracta d’una experència magnífica i una bona oportunitat  per als joves alteans que complixquen els requisits , de participar i coneixer altres joves europeus i compartir experiències. Segons la regidora alteana, “La experiència  de l’any passat a Tryavna amb els que resultaren guanyadors, va resultar molt possitiva  i  és molt interessant que la joventut alteana participe i estiga present en aquest tipus d’esdeveniment.” va destacar Bea González.