• El pròxim diumenge la U.D. Altea disputarà el primer partit en casa contra el C.D. Thader, després d’un mes i mig sense activitat esportiva al municipal de Garganes

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha supervisat l’estat del camp de gespa natural de Garganes, després de la ressembra completa que s’ha portat a terme en esta instal•lació de futbol municipal durant els mesos de setembre i octubre.

Un mes i mig de treballs durant els quals s’han ressembrat 400 kg de llavors, que ha comptat amb un seguiment intensiu de l’ús del camp i l’estat de la gespa per part de la regidoria d’Esports. Com ha informat l’edil, ‘’l’objectiu de la ressembra ha sigut enfortir l’arrel utilitzant un tractament especial, estos treballs estan condicionats a la meteorologia i els mesos de setembre i octubre eren el millor moment per portar-los a terme’’. En este sentit, Pere Barber ha agraït el treball de Suministros y Mejoras Agrícolas, empresa que ha realitzant la ressembra i que s’encarrega del manteniment del camp i la col•laboració del Altea Club de Golf en estos treballs a les instal•lacions de gespa natural.

El regidor de Compromís, es felicitava pel bon estat actual del camp que ha estat sense activitat durant un mes i mig. ‘’Esta actuació es fa necessària per millorar les instal•lacions i que la U.D. Altea i les escoles municipals compten amb l’estat més òptim de les mateixes’’, ha afegit Pere Barber. A més, ha informat que ahir dijous la U.D. Altea va entrenar de nou en este camp de cara a l’encontre del pròxim diumenge, 13 de novembre, a les 16:30h. contra el C.D. Thader, el primer partit que els locals jugaran al municipal de Garganes després de la ressembra. Durant este mes i mig la U.D. Altea ha jugat els seus partits fora de casa, per aquest motiu en la segona volta tots els partits disputats fora es jugaran com a locals. A partir de la pròxima setmana les escoles municipals també podran fer ús d’estes instal•lacions.