Ràdio Altea comença temporada amb nous espais dins de la seua graella de programes. El regidor de Comunicació del Grup Compromís, Pere Barber, ha presentat la programació de la nova temporada, juntament amb el coordinador de l’emissora local, Paco Lloret.

Entre les novetats cal destacar “La Represa” (dilluns a les 20 h.), un espai cultural i d’entrevistes, o “Kale Barraca” (dimarts a les 20 h.), amb entrevistes desenfadades i d’actualitat, programes que formen part de la col•laboració amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

A més, s’uneix a les col•laboracions el programa “El Teló” amb Ramón Vizcaíno (dijous a les 20 h.), un espai que recull tota la informació cultural d’Altea i comarca. Una altra de les novetats d’aquesta temporada és “Start Play” (divendres a les 22 h.), un espai musical amb els dj´s locals Vidi Jumpers, que ens acompanyarà durant les nits dels divendres i dissabtes. Finalment, les tertúlies a l’emissora municipal s’amplien amb la posada en marxa de “El Llavador” (dimarts a les 12h.), on diferents periodistes que segueixen l’actualitat alteana conversaran sobre les notícies de la setmana.

Seguiran a la graella els programes habituals com els matinals ‘’El Despertador’’, ‘’Kiosko de prensa’’ i el magazine ‘’La Glorieta’’; els informatius horaris a les 11, 12 i 18 hores i ‘’l’Informatiu 13:30’’ que es repetirà a les 21 hores; els programes esportius ‘’Plaça Esports’’ i ‘’A tot gas N-332’’ i el debat polític a ‘’Altea debat’’. També continuen a la graella del 107.6 de la FM ‘’Vivir la Salud’’; el programa dels CEIP alteans ‘’El Guix’’; l’espai cultural, ‘’La Memòria Líquida’’; el programa dels majors ‘’La Ràdio de tu vida’’ i el programa en anglès, ‘’Altea alive’’. La música seguirà sent protagonista a Ràdio Altea a través de ‘’Llista d’èxits’’, ‘’Rebobina’’, ‘’El Temporal’’, ‘