El pròxim dissabte, 13 d’agost, la regidoria de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, encapçalada per Pere Barber, oferirà en directe el Castell de l’Olla a través del canal municipal de YouTube (www.youtube.com/ajuntamentdaltea).

Com ha explicat Pere Barber ‘’estem organitzant tot el dispositiu necessari per a retransmetre en directe, a partir de les 23 hores del dissabte, aquest esdeveniment que enguany celebra el seu 30 aniversari’’. El regidor ha assenyalat que per a aquesta ocasió l’Ajuntament ha contractat a l’empresa alteana Pibes Video per la producció de la senyal que es retransmetrà per YouTube. Així mateix, el regidor ha tingut paraules d’agraïment per a l’empresa Aeromax, que serà la proveïdora d’Internet. L’emissió, que tindrà una durada aproximada de 2 hores, es completarà amb reportatges i entrevistes al voltant del Castell de l’Olla que realitzaran els treballadors del Departament de Comunicació Municipal.

Pere Barber, regidor de Compromís, ha indicat que ‘’aquesta retransmissió suposa un important estalvi econòmic en relació a les d’anys anteriors. L’any passat ja vam poder disminuir el seu cost i enguany serà encara més baix, aconseguint, a més, un major impacte”.

”L’objectiu és que totes les persones que no puguen assistir en persona a gaudir del Castell, puguen veure’l des de qualsevol dispositiu mòbil, un ordinador o a través de les televisions d’última generació. I els que el puguen veure en directe tinguen l’oportunitat de gaudir d’ell tantes vegades com vullguen a través del canal YouTube”, concloïa el regidor.