L’autor alteà tancarà el cicle de presentació de llibres ‘’Altea, llibres a la primavera’’

El dijous, 19 de maig, finalitza el cicle de presentació de llibres, ‘’Altea, llibres a la primavera’’, amb la presentació de l’obra de Joan Borja, ‘’Les llegendes secretes de Sara Llorens. Llegendes alacantines’’, que tindrà lloc a les 20 hores a la Casa de Cultura.

Joan Borja, professor de la Universitat d’Alacant i director del Departament de Publicacions i Investigació de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, estarà acompanyat per, Vicent Vidal, de la Universitat d’Alacant, que serà l’encarregat, junt amb el regidor de Compromís, Diego Zaragozí, de fer la presentació del llibre.

En aquest treball, a cavall entre l’assaig, la investigació, la intriga detectivesca i l’edició crítica, Joan Borja revela dades sorprenents que projecten nous relleus sobre la sensible, complexa i admirable personalitat de l’autora, Sara Llorens.

  • Altres presentacions

Passat dijous, 5 de maig, tenia lloc la presentació de l’obra ‘’Indumentària tradicional valenciana. Vol. II La construcció del vestit tradicional valencià’’ de l’autor Francesc Xavier Rausell i que va comptar amb la presentació de Reme Gadea.

Aquest volum de l’obra focalitza les seues pàgines en la visió històrica i evolutiva de la roba tradicional valenciana, des de la seua creació i la ritualització icònica que s’ha fet d’eixe model per part de la societat valenciana. A més, els assistents van poder comprovar in situ distints exemples de la indumentària clàssica valenciana que recull el llibre.