L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora de Turisme, Anna Alvado van mantindre ahir a l’INVAT.TUR una reunió de treball amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la directora general de Turisme, Raquel Huete. Tant el primer regidor d’Altea, com la responsable de Turisme, van explicar als representants autonòmics les línies genèriques de la política turística d’Altea i el seu interès per diversificar l’oferta del municipi.

Com ha assenyalat l’alcalde de Compromís ‘’a la reunió hem explicat la línea de promoció turística d’Altea, i també hem tractat en profunditat cinc dels projectes més destacats de l’agenda turística d’Altea, com és el trenta aniversari del Castell de l’Olla, la creació d’un àrea d’autocaravanes, el projecte de la ruta cicloturística Altea – Guadalest i la senyalització de les rutes senderistes i cicloturístiques per les partides d’Altea’’. ‘’La nostra intenció, indicaven l’alcalde i la regidora, és encaixar tots estos projectes dins de les ajudes autonòmiques que es destinaran als municipis i que, com ens explicava el secretari autonòmic, s’han triplicat’’.

Anna Alvado, ha indicat que ‘’des de la regidoria de Turisme d’Altea s’està treballant segons les directrius establides des de l’Agència Valenciana de Turisme per posar en valor el paisatge, el patrimoni cultural, així com la col·laboració entre municipis costers i d’interior’’.

Cal destacar també que tant Llinares com Alvado han mostrat el seu interès perquè Altea estiga present a les fires nacionals i internacionals a través, tant de del Patronat de Turisme de la Diputació d’Alacant, com de l’Agència Valenciana de Turisme.