A través del procés de primàries obertes, entre tots i totes decidirem tots els candidats i candidates de Compromís a les Corts Valencianes, tant els caps de llista com els qui conformaran la resta de la llista.

Poden votar totes les persones valencianes, majors de 16 anys que s’inscriguen en https://compromis.net/primaries/.

Es podrà votar per internet des del 28 de gener fins al30 de gener, amb un enllaç que rebràs al teu e-mail i que després hauràs de validar amb un codi que t’enviarem mitjançant un missatge SMS. A més a més, si no has votat per internet, podràs votar de manera presencial el 31 de gener en la mesa electoral que tindràs assignada.

Per una banda, podràs triar una persona entre les candidates a encapçalar la llista. Per una altra banda, podràs ordenar segons la teua preferència les persones candidates a formar part de la resta de la llista.