Compromís Altea anuncia que Jaume Llinares Cortés encapçalarà la candidatura local a les pròximes eleccions municipals.
Com ja havia explicat Compromís Altea, el termini de presentació de candidatures per encapçalar la llista local va estar obert de dilluns 15 a divendres 19. Qualsevol persona, fóra o no afiliada, podia postular-se per ocupar eixe lloc.
Tot i això, l’única candidatura presentada ha sigut la de Jaume Llinares, regidor de la formació a l’Ajuntament. En l’agrupació local entenen que és difícil que algú que no haja estat vinculat al projecte decidisca encapçalar-lo però no han volgut limitar eixa possibilitat i per això han sotmès este primer lloc al procés de primaries.
En este context, el Col•lectiu local ha ratificat per unanimitat Jaume Llinares com a cap de llista per a les eleccions locals de 2015. La Secretària Local de Compromís, Vicenta Ronda, explica que “l’assemblea podria haver decidit no ratificar-lo i posposar l’elecció però la unanimitat en la ratificació no és una sorpresa perquè les persones que formem part de Compromís considerem que Jaume ha demostrat sobradament la seua vàlua. És un home que es creu el projecte, amb una capacitat immensa de treball, de motivar el col•lectiu i de transmetre els nostres plantejaments”.
El candidat, per la seua part, explica que li hauria agradat que hi haguera més persones decidides a encapçalar el projecte encara que reconeix la dificultat que açò comporta per a les persones que s'han incorporat els últims temps al projecte de Compromís i agraeix el suport unànim que li ha donat el col•lectiu.
Tant els membres del col•lectiu com els seus actuals companys en l’Ajuntament ja havien expressat amb anterioritat que no aspiraven a encapçalar la candidatura per al 2015. Toni Ripoll, cap de cartell en 2011 explica que “ara toca fer un pas més enllà en el projecte i Jaume té el perfil adequat. A més, hem crescut i tenim gent sobradament preparada per assumir responsabilitats”.
Per la seua part, la regidora Imma Orozco, ha decidit concórrer a primàries de la candidatura autonòmica de Compromís. Té molt clar que Jaume “és el millor candidat. Tenim molta sort de comptar amb ell i jo estaré on em necessite”.
Per últim, Compromís recorda que el seu és un projecte basat en la participació. Per això anima la ciutadania a involucrar-se i compartir inquietuds i idees per poder oferir el millor programa per a Altea.