Hui els col•legis d’Altea han repartit la circular on s’informa de la consulta que la Conselleria pretén realizar el pròxim dia 19 per determinar la llengua base en els centres públics.
Esta consulta que la consellera d’Educació Maria José Català s’ha tret de la màniga és una trampa que no fomenta altra cosa que el conflicte en el nostre sistema educatiu.
Les famílies ja trien la llengua en què volen escolaritzar els sseus fills quan fan la preinscripció de matriculació i no en esta consulta que no és vinculant, crea confusió i de la qual no s’ha donat informació real a les famílies.
Compromís comparteix els arguments contra esta consulta aportats per entitats com Escola Valenciana o la Confederació Gonzalo Anaya, entre altres, que recomanen als pares i mares d’alumnes no participar en la consulta del 19 de desembre.