Anar directament a les notícies
Compromís per Altea Mostra municipis Oculta municipis

Nova Jornada de Participació Ciutadana

L’equip de govern va convocar una jornada de participació perquè els alteans decideixin el futur del seu poble. El passat día  4 d’octubre de 17: 30h a 20: 30h. L’acte va tindre lloc a la Casa de la Cultura d’Altea i es va parlar sobre l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, Dusi, Altea 2023.

Es tractaren temes com ara nous plans formatius, peatonalització de carrers, accessibilitat i wifi al casc antic, fomentar els espais verds, conscienciació mediambiental, actuacions al front litoral, més oci per als joves, millora del turisme i el comerç i tots aquells temes que els participants vulgueren tractar.

Des de l’equip de govern es va convidar a tota la ciutadania a assistir a aquesta nova activitat participativa.

Per a més informació: eu.desarrollolocal@altea.es

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php