En este temps en què les noves tecnologies ens permetran arribar a moltes més persones per explicar el nostre projecte per a Altea i per al País Valencià també hi ha coses que no canvien.

Un dels grups en la pegada a la Plaça del Convent
Un dels grups en la pegada a la Plaça del Convent

La matinada de divendres, vam participar en la tradicional pegada de cartells que podeu trobar en diferents llocs del poble. Una nit per fer pinya amb la gent que compartim este projecte, per acompanyar el nostre canditat, Jaume Llinares, i per agafar forces per a estos 15 dies en què, des del més absolut respecte, intentarem que ens conegueu i que vos sumeu a les nostres propostes, que són el fruit de la participació.

Els cinc primers candidats a la Plaça de l'Ajuntament
Els cinc primers candidats a la Plaça de l’Ajuntament

Eixe respecte pels nostres veïns i veïnes, unit al respecte per l’entorn i a la legalitat vigent en matèria de publicitat electoral,  ens impedeix col·locar cartells en llocs on no està autoritzat -com per exemple parets o torres de llum.

El nostre candidat a l'alcaldia, Jaume Llinares, enganxa el primer cartell de la campanya
El nostre candidat a l’alcaldia, Jaume Llinares, enganxa el primer cartell de la campanya

Vos animem a què contrasteu programes, que vos informeu sobre les experiències de govern arreu del País Valencià de cadascun dels partits que concorrem a les eleccions , que consulteu les propostes que hem fet al llarg de la legislatura…

Ja coneixem el que ens poden aportar alguns d’eixos partits. Vota #ambValentia i dibuixem junts el present i el futur del nostre poble.

Perquè el teu vot ho canvia tot.  Perquè Altea és #Millorentretots.