Més seguretat per a Cap Blanc

Fa dos setmanes es va produir un incendi en una nau comercial en el Polígon de Cap Blanc. Lamentablement, la seua extinció es va complicar per la falta d’hidrants als quals pugueren accedir els bombers.

Este succés ha servit per posar damunt la taula una vella denúncia dels propietaris de la zona: no hi ha cap boca d’incendi en una àrea on s’emmagatzemen materials inflamables i es desenvolupen activitats sensibles.

Els regidors de Compromís han exigit que no s’oblide esta situació i que es prioritze la col·locació d’estes instal·lacions en els llocs necessaris per tal que els bombers tinguen un accés ràpid en cas d’incendi i poder previndre tragèdies majors. És inacceptable que una zona de tolerància industrial no estiga dotada de les  mínimes condicions exigibles de seguretat i que l’hidrant més pròxim estiga a 1,5 km. 

Compromís argumenta que és urgent i necessari  escometre esta actuació que s’hauria d’ incloure entre les múltiples que ha anunciat el govern ara que s’acosten les eleccions locals de maig i per a les quals no havia hagut pressupost els últims tres anys i mig. De fet, el govern PP-Cipal  ha presentat un projecte  de reforma dels accessos a les naus industrials que, lamentablement, no contempla la ubicació d’estes infraestructures.

 

Arxivat en: Comerç, Infraestructures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *