Imma Orozco estarà a la llista autonòmica

La nostra regidora Imma Orozco ha aconseguit  el suport necessari per aconseguir la cinquena posició en el procés de primàries obertes a la ciutadania, només per darrere dels aspirants a ocupar el número 1 de la candidatura.

No obstant això, el reglament preveu criteris de correcció per assegurar la pliuralitat i presència de tots els partits que integren la Coalició i també de paritat, la qual cosa farà que ocupe el número 7 de la candidatura per la circumpscripció d’Alacant.

 

 

Imma candidata

Per a Orozco l’objectiu està més que acomplit: “amb el company Joan Tasa, hem aconseguit visibilitzar la nostra comarca. A més, ser la persona més votada després dels candidats a encaçalar la llista suposa una gran responsabilitat i, al mateix temps, m’encoratja a treballar més i millor per este projecte que pretén retornar la dignitat i assegurar el futur dels valencians i valencianes.

 

Arxivat en: General, Nacional, Primàries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *