Les places són de tots

Dilluns passat, Compromís va demanar la presència de la policia davant les obres d’anclatge d’un para-sol de grans dimensions en la Glorieta del Manyo. Al mateix temps, vam fer la corresponent queixa al responsable d’Infraestructures de l’Ajuntament.

Quan la policia va arribar, l’empedrat de la Glorieta ja havia sigut foradat sense cap permís per part de l’Ajuntament.

Des de Compromís demanem a l’equip de govern PP-Cipal més èfectivitat en la gestió de l’espai públic. No hi ha prou amb aprovar ordenances, cal posar-les en pràctica i exigir el seu compliment a tothom.

Este és un exemple més del descontrol que existeix en este sentit. En tenim d’altres que Compromís no deixa de recordar com el de la Plaça de Tonico Ferrer.

La gestió de l’ocupació de la via pública és responsabilitat de l’Ajuntament i la lentitud en resoldre estes qüestions també. Fins ara s’excusaven en què la tramitació era farragosa. Ara ja estan en vigor les noves sancions que, segons PP-Cipal, permetrien agilitzar els expedients.

Vorem, si això és cert. Comencem a contar els dies que tarden en reposar l’empedrat i col·locar un para-sol adequat a l’ordenança existent.

Arxivat en: Infraestructures, Patrimoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *