Retransmissi贸 de les Festes de Moros i Cristians d’Altea.

馃搷 Altea 路 馃枼 Noves Tecnologies  路 鈿旓笍 Moros i Cristians

El Departament de Comunicaci贸 i Noves Tecnologies ofereix per quart any consecutiu la retransmissi贸 de les entrades mora i cristiana a trav茅s del canal de Youtube de l鈥橝juntament d鈥橝ltea.
L鈥檈dil de Comunicaci贸 i Noves Tecnologies, Pere Barber, ha fet balan莽 de les retransmissions especials de les Festes Majors d鈥橝ltea que ha ofert aquest departament per quart any consecutiu. El regidor s鈥檋a mostrat molt satisfet amb els resultats obtinguts 鈥渜ue han superat totes les expectatives que ten铆em鈥. En aquest sentit, l鈥檈dil ha informat que 鈥漧es visualitzacions en directe de les dues entrades, la mora i la cristiana, celebrades els passats dies 22 i 24 de setembre, respectivament, van superar les 1.000 visualitzacions en directe, de fet la desfilada cristiana va quedar molt a prop d鈥檃rribar a les 2.000 visualitzacions鈥.
A m茅s, el fet de poder veure totes les retransmissions en diferit, a trav茅s de la plataforma web de v铆deo Youtube, ha possibilitat la reproducci贸 dels mateixos en m茅s de 21.000 ocasions. Concretament, l鈥檈ntrada mora ja ha superat les 12.600 visualitzacions.

#altea #treballfet #novestecnologies #comprom铆speraltea #morosicristians