Avan莽 del projecte de remodelaci贸 i ampliaci贸 del Passeig del Mediterrani

馃搷 Altea 路 馃彌 Urbanime 路 馃彇 Front Litoral

El 20 de juny, en un acte obert a tota la ciutadania, es presentava l鈥檃van莽 del projecte de remodelaci贸 del Passeig del Mediterrani. 脡s la tercera ocasi贸 en qu猫 s鈥檕bri a la participaci贸 este important projecte, que pret茅n recuperar l鈥檈spai p煤blic de primera l铆nia per a les persones i els usos socials i millorar la imatge d鈥檜n espai cabdal per a l鈥檈conomia alteana.

Despr茅s de la presentaci贸 de l’avan莽 a trav茅s d’un muntatge de v铆deo, els assistents van plantejar les seues preguntes i suggeriments, que van ser recollits per la regidora d’Urbanisme i els responsables del projecte de manera que completen el projecte definitu.

En paraules d’Imma Orozco “hem de ser valentes a l’hora de fer plantejaments que milloren la nostra qualitat de vida i imatge com a poble, al temps que donem solucions reals per fer possibles estos canvis sense que tinguen efectes negatius”.

#altea #treballfet #urbanisme #comprom铆speraltea #frontlitoral #passeigdelmediterrani #recuperar #primeral铆nia #revitalitzaci贸econ貌mica