Per a algú a qui no interessa excessivament la política, escoltar parlar a l’alcalde d’un altre poble de la seua gestió pot ser tediós, ho entenem.

Però Rafa Climent és l’excepció que confirma la regla. És eixe alcalde pròxim que quan parla de fer política, parla de fer-la per a les persones, per a millorar la seua vida. Quan explica que existeix un nou model econòmic que es diu “economia del bé comú” i que és possible aplicar-lo, aporta l’experiència i l’orgull d’haver-lo posat en pràctica al seu poble. Quan parla d’eficàcia en la gestió, n’aporta resultats. Amb tot això, l’alcalde de Muro va captivar amb les seues explicacions la gent que s’hi va aplegar a la Casa de Cultura.rafa i tomas mestre

A més, va compartir amb nosatres, junt amb l’alacantí Tomàs Mestre, els motius pels quals ha presentat la seua candidatura per encapçalar la llista de Compromís a les eleccions autonòmiques per la circumscripció d’Alacant. Una bona notícia, sense dubte, qua algú amb la seua trajectòria arribe a les Corts per a fer política per a tots els valencians i valencianes.

Una altra manera de fer política és possible. Rafa Climent i el seu treball a l’Ajuntament de Muro en són exemple.

Vos esperem!!